FAQs

Bestellen en levering

Wat is de levertijd van jullie producten?

Wij streven ernaar jouw bestelling de volgende dag te leveren. – Bestellingen op maandag t/m vrijdag voor 15:00u worden de volgende dag geleverd. – Bestellingen op zaterdag na 12:00 uur , worden op maandag geleverd.

Wat is de status van mijn bestelling?

Je krijgt na afronding van je bestelling een orderbevestiging van ons bestelsysteem. Zodra het pakket is ingepakt en verzonden, ontvang je via PostNL een track and trace link per mail.

Leveren jullie ook buiten Nederland?

Indien je een bestelling wilt laten bezorgen buiten Nederland of België, maar binnen Europa, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 0624655780. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:00 uur tot 20:00 uur. Wij leveren niet buiten Europa.

.

.

Retouren

Kan ik mijn bestelde artikel(en) retour zenden?

Je kunt je bestelling retourneren, mits het product ongebruikt is en in originele verpakking zit. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@mrilly.com. Als wij de retour ontvangen hebben zullen wij het orderbedrag binnen 14 dagen aan je terugstorten. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Hierbij de link voor de retourinstructies.

Waar vind ik het retourformulier?

Het retourformulier (ook wel herroepingsformulier) is te vinden op de pagina Garantie en retour.

Kan ik mijn bestelling omruilen voor een andere product?

Indien je onverhoopt de verkeerde product besteld hebt, mag je je bestelling retourneren, mits het product ongebruikt is en in originele verpakking zit. Hierbij de link naar onze retourinstructies. Je krijgt na ontvangst je geld retour. Je kunt hierop wachten, maar je kunt natuurlijk ook alvast een nieuwe bestelling plaatsen.

De artikelen zijn beschadigd of bevatten vlekken. Wat moet ik doen?

Dat is niet de bedoeling. Wanneer een product bij ontvangst kapot of vies is, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van de klacht, zoeken wij graag naar een gepaste oplossing. Stuur een mail met ordernummer, omschrijving klacht en foto’s naar onze klantenservice via info@mrilly.com. Zij nemen op korte termijn contact met je op.

Overige vragen

Zijn Tuna decor artikelen ook in winkels te koop?

Op dit moment is Tuna decor artikelen alleen via onze webshop te bestellen. Wij zijn niet verkrijgbaar in winkels of via andere webshops. Service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door alles zelf in eigen beheer te hebben kun je een uitmuntende service en dienstverlening van ons verwachten.

Staat Tuna decor open voor een samenwerking?

Wij verzoeken je een mail te sturen naar info@mrilly.com. Bij interesse nemen wij op korte termijn contact met je op.

Hebben jullie een kortingscode beschikbaar?

Op speciale dagen en feestdagen willen we bij onze klanten graag een extra glimlach op het gezicht toveren. Daarom bieden wij op deze dagen een speciale korting aan, zodat u nóg voordeliger kunt winkelen. Houd onze website dus goed in de gaten en profiteer van onze feestelijke aanbiedingen!

Kan ik mij inschrijven voor jullie nieuwsbrief?

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het formulier onderin deze pagina. Na inschrijving ontvang je 10% korting op je eerstvolgende bestelling.

.

.