Garantie en Retour

Garantietermijn

Tuna decor hanteert de wettelijke garantie termijn.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Tuna decor geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je jouw bestelling (samen met het retourformulier) retour sturen naar ons retour adres (LET OP: dit wijkt af van ons kantooradres) onder vermelding van jouw naam en ordernummer.

Wij zullen vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten.

Stuur svp ook het retourformulier mee in de verzenddoos, zodat wij weten van wie het pakket is. Dan kunnen we de retour in werking zetten. Heb je geen printer? Schrijf dan je naam en ordernummer op een blaadje en voeg dat toe aan je retourpakket.

Retourkosten

Enkel de kosten voor retour van uw adres naar ons adres zijn voor uw eigen rekening. U mag het pakket met een eigen transporteur retourneren, maar wij kunnen het ook door onze vaste transporteur laten ophalen. Het transport tarief voor de retour zullen wij dan in mindering brengen op het te crediteren aankoopbedrag.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Neem hiervoor contact met ons op via mail: info@mrilly.com

RETOURADRES

Mrilly

Borculolaan 12

5043 ZS Tilburg

RETOURFORMULIER